TKO SMO

I. D. ACCOUNTING je društvo koje se temelji na principima profesionalnosti i u svom poslovanju njeguje vrijednosti poštenja, odgovornosti, poštivanja individualnih vrijednosti i neovisnosti.

Osnovale smo ga s ciljem pružanja kvalitetne usluge iz područja računovodstva, poreznog i poslovnog savjetovanja. Kontinuirano radimo na tome da svojim klijentima pružimo uslugu iznad njihovih očekivanja, a koju smatramo da daje maksimalnu vrijednost za cijenu koja se plaća.

Da bi to bilo ostvarivo predane smo kontinuiranoj edukaciji i stjecanju novih vještina i znanja te pravovremenom praćenju zakonskih promjena kako bismo uspijevale pokriti cijeli spektar usluga s navedenih područja .

Teamwork Power Successful business Meeting Workplace Concept.
o_nama_5b

NAŠA MISIJA (Vrijednosti)

Njegujemo korektan odnos prema svojim klijentima u kojima se vodimo poštujući moralna načela i pravila struke te svoje klijente, zapravo, smatramo dugoročnim partnerima s kojima zajedno rastemo.

Budući smo, kao tim, uvjerene da samo naporan rad rezultira napretkom, isti stav dijele i naši partneri. Oni su redom poduzetnici koji stvaraju dodane vrijednosti ulažući naporan rad na duge staze.

o nama_1
o nama_3

IMPRESSUM

Skraćeni naziv: I.D. ACCOUNTING d.o.o.
Puni naziv: I.D. ACCOUNTING d.o.o. za računovodstvo i poslovno savjetovanje

Sjedište: Otokar Keršovani 7, HR – 52440 Poreč

OIB: 87878338896
MBS: 130053788

Sudski registar: Trgovački sud u Pazinu

Članovi društva: Irena Greblo, Dubravka Bulešić Gluhak

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen je u cijelosti

Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR8924020061100771110
SWIFT: ESBCHR22

 

Dizajn logotipa: Goran Jovanović

Dizajn i izrada web stranica: webis